Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
3 48 Tubular Rood Mt Sneakers Radial Unisex 2 AdidasVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Polo Geblokt Heren Enrico Borstzak Blauw Overhemd xfY0wadq
Overhemd Blouse Maat Heren Gcm Ruit Zwart L R6nH5wa Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Grijs Sondrio Heren Vest Bodywarmer 1 Ix7fFnS

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

3 48 Mt Radial 2 Tubular Unisex Rood Sneakers Adidas 8nRwpqBAA

 

Wij bespreken graag uw wensen

Unisex 3 Mt Radial 2 Sneakers 48 Tubular Rood Adidas
3 Rood Mt Adidas 48 Unisex Sneakers Radial Tubular 2
Unisex 2 Tubular Adidas 48 Radial Mt 3 Rood Sneakers