Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Rood Tubular 48 Unisex Adidas Sneakers Radial 3 2 MtVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

maat outdoortrui volwassenen halima Regatta S blauw wTqtaE5
paars maat Regatta Torrens Xl volwassenen wmns outdoortrui xIB4wqYB Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Regatta Dames Groen Shirt Regatta Regatta Dames Mackayla Shirt Mackayla Mackayla Groen qwFaat

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

3 48 Mt Radial 2 Tubular Unisex Rood Sneakers Adidas 8nRwpqBAA

 

Wij bespreken graag uw wensen

Unisex 2 Sneakers Rood Mt Tubular 48 Adidas Radial 3
Unisex Adidas 3 Radial Sneakers Tubular Rood 48 Mt 2
48 Mt 2 Unisex Tubular Radial Rood Adidas 3 Sneakers