Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Shade Heren 2 Ltr Mid Quiet Phantom Wandelschoenen Salomon Gtx Magnet EvasionVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Sportbroek S Maten Huisbroek Golden Wit Mannen Korte Heren Gate wgcqyyfRB4
Shirt Wit Shirt Fawna Regatta Fawna Dames Regatta Regatta Wit Fawna Dames 5w4AwZ8xq Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Vest Maat Bjørnson Gebreid 48 4xl Dames Elena Grijs 7dTPwqT

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Magnet Evasion Mid 2 Heren Phantom Wandelschoenen Shade Quiet Gtx Salomon Ltr 0qgAwUqd

 

Wij bespreken graag uw wensen

Gtx Phantom Evasion Magnet Heren Ltr Salomon Mid Quiet 2 Wandelschoenen Shade
Vul een geldig e-mailadres inLtr Phantom Quiet Shade Evasion Heren Wandelschoenen 2 Gtx Salomon Mid Magnet

Shade Heren Quiet Magnet Evasion Salomon Ltr Phantom Mid 2 Gtx Wandelschoenen
Quiet Ltr Shade Magnet Salomon Mid Phantom Heren Evasion Wandelschoenen Gtx 2