Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Quiet Magnet Phantom Heren Ltr Gtx 2 Mid Shade Wandelschoenen Evasion SalomonVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

m Irsa Wandelbroek Dames Bjørnson Korte Groen 38 Maat nBwxRgqz
Roze Dames Vest Capuchon 52 Bjørnson Jolina Maat 6xl BwxqtEg Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Ii Filandra Regatta Blauw Dames Outdoorshirt STxB5q

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Magnet Evasion Mid 2 Heren Phantom Wandelschoenen Shade Quiet Gtx Salomon Ltr 0qgAwUqd

 

Wij bespreken graag uw wensen

2 Gtx Evasion Wandelschoenen Phantom Magnet Salomon Quiet Ltr Mid Heren Shade
Vul een geldig e-mailadres inMid Magnet Heren Wandelschoenen Salomon Quiet 2 Evasion Gtx Phantom Shade Ltr

Phantom Shade Evasion 2 Ltr Gtx Heren Mid Magnet Wandelschoenen Salomon Quiet
Salomon Ltr Phantom Magnet Heren Evasion Mid Wandelschoenen Gtx Quiet Shade 2