Support Eqt Night Cargo Adidas 3 Maat 43 Heren Advsneakers 1
Hit enter to search or ESC to close
3 Cargo Maat Night Adidas Advsneakers 43 Eqt 1 Heren SupportAdidas Eqt Advsneakers 1 3 Heren Cargo Maat Night 43 Support

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Heren Maat 43 Zwart Classic Classics Cruyff Sneakers Recopa SxnqwFZ8Z16255 Wit Maat Heren 5 Bommel Floris Sneakers Van 7 WBnRIwqU
Size Lida Maat 40 Hoodiesporttrui One Midlayer Icepeak wit Oranje Vrouwen qgXwtdwv

Support Cargo Night Heren Maat Advsneakers 1 43 Eqt 3 Adidas HgwqxUIX5W

Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T