Advsneakers Cargo Eqt Maat 3 43 1 Night Adidas Support Heren
Hit enter to search or ESC to close
Advsneakers Adidas 1 Heren Eqt 43 Cargo Maat Night 3 Support43 Maat Adidas 3 Cargo Eqt 1 Night Heren Support Advsneakers
Geplaatst op 10 september 2018 "beige " Runners Adidas Racer Lite x0q4wf7Z0p

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Hub Sneakers Xl Hook Hook Witte Hub Witte Hook Xl Witte Xl Sneakers Hub Sneakers wqUtA4on Zwarte Tamaris Slip Sneakers Fashletics 5xAO7xwq
Heren Sneakers Advantage Flex Skechers 2 0 Black w1aXqv

Support Cargo Night Heren Maat Advsneakers 1 43 Eqt 3 Adidas HgwqxUIX5W

Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T