Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Phantom Mid Heren Ltr Wandelschoenen Magnet Salomon Shade Evasion 2 Gtx QuietVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Jas Pinewood Finnveden Fleece Pinewood Fleece tUrPqU
Donker Blauw Jack Mannen Maat M Wolfskin Poloshirt Yw1O1x8Xq Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Jas Blauw Ferrino Motion L Maat fWAFUBa

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Magnet Evasion Mid 2 Heren Phantom Wandelschoenen Shade Quiet Gtx Salomon Ltr 0qgAwUqd

 

Wij bespreken graag uw wensen

Heren Evasion Ltr Mid Quiet Magnet Salomon Phantom Gtx Shade 2 Wandelschoenen
Vul een geldig e-mailadres inShade Salomon 2 Heren Evasion Magnet Mid Phantom Quiet Ltr Wandelschoenen Gtx

Salomon Shade Magnet Phantom Gtx 2 Ltr Wandelschoenen Heren Evasion Mid Quiet
Heren Shade Quiet Magnet Salomon Phantom Wandelschoenen Mid 2 Gtx Evasion Ltr