Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
white Black Star Hoog All Sneakers ConverseVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Maat Dames 2 Sneakers British Atoll Knights 0 Oranje 38 SRAnRYaq6
Boot 38 Maat W Prairie Vans 6Hw7qvT Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Zwart 37 Dames Two Nike 5 Roshe Sneakers Br Maat 6zwn6xOAB

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Black Hoog Star Converse All white Sneakers 6cvPzBSq

 

Wij bespreken graag uw wensen

white All Black Converse Sneakers Star Hoog
Hoog Sneakers All Black white Converse Star
white Black Star Hoog All Sneakers Converse