Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Green Veterboots Killington 40 Maat Timberland Chukka Dark HerenVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Dames Mantel 1 Zwart Mantel Zwart Maat Dames Dames Maat Mantel 1 OOFHR
Dames Bjørnson Roze Vest Capuchon 38 Maat Helva m EfRfqwrB Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Repanda Parka Dames line Fleece Life OqwAZA

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Green Chukka Veterboots Killington 40 Dark Heren Maat Timberland q1Zv77

 

Wij bespreken graag uw wensen

Killington Veterboots Maat Dark Green Timberland 40 Chukka Heren
Green Veterboots 40 Killington Heren Maat Dark Chukka Timberland
Dark 40 Green Timberland Heren Killington Veterboots Chukka Maat