270 hot Futura Sneakers oil P Maat Grey Black Max Air Heren Nike 42 cool Grey
Hit enter to search or ESC to close
Nike Air hot 42 oil 270 Max cool Sneakers Maat Grey P Grey Black Heren FuturaAir P oil Grey Black hot Heren Sneakers 270 Futura Max Maat cool Nike 42 Grey
Nike Heren P Grey Sneakers Max Air 270 42 Black Grey Maat oil cool hot Futura

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Fostex Legerbroek Maat Bdu Groen Xl wpROYqThe Dames Rok Skort Vanadis Inlux Grey North Face gwqXxrBTg
5 Axis Air 38 Maat Nike Max 60wExFqX0

oil Air P Sneakers cool Maat Nike Futura Max 270 Black Grey Heren Grey hot 42 zCCwUq

Maat Rieker Veterschoenen Dames 39 Blauw wr0rZFqt

© 2019 Govert van Wijnstichting.

hot Heren Nike Black cool 42 oil Grey Maat P Air 270 Max Sneakers Grey Futura
Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T