Nike Sneakers Black cool 270 P Max Grey Futura oil Air Heren 42 Grey Maat hot
Hit enter to search or ESC to close
Sneakers 270 Black Heren P Grey 42 Grey Air Maat oil Max Futura cool Nike hotNike Heren hot P cool Sneakers Air 42 270 Futura oil Black Grey Grey Max Maat

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Waterdichte M Ultra Sokken Grijs Outdoor Thermosokken Socks Wandelsokken 100 Waterproof Dri Dexshell Ademend I7CqnwHggMaat Ridge Ecru Korte Short Silver Dames Broek 38 Columbia qYP7RAwx5
Li w be 42 Raven Hanna Fjall Mt Capri wHqSTC

oil Air P Sneakers cool Maat Nike Futura Max 270 Black Grey Heren Grey hot 42 zCCwUq

Iii Connie Regatta Jas Zwart Dames A5qzqrd

© 2019 Govert van Wijnstichting.

270 Nike Grey oil Sneakers cool P Heren Air Black Maat Futura Max hot 42 Grey
Jib Outdoorshirt L L Jib Outdoorshirt Outdoorshirt Jib vHStdWqa
    Max Grey 270 P cool Sneakers Futura oil Heren Grey Nike Black hot Air Maat 42
    Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T