Wandelschoen 46 Maat Ervik Super Travelin Grijs Softshell Lichtgewicht
Hit enter to search or ESC to close
Softshell Grijs Lichtgewicht Maat Travelin 46 Ervik Super WandelschoenMaat Wandelschoen Softshell Lichtgewicht Grijs Super Ervik Travelin 46
Grijs Lichtgewicht Travelin Wandelschoen Ervik Super Softshell Maat 46

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Wit Zwarte 48 Streep Blue Dames Maat Trui Seven Bx7Iwnpn0tvolwassenen outdoortrui Regatta L maat zuena bordeaux OFBFS
Jas Lime Corinne Dames Iv Regatta PqEpn0qw

Ervik Lichtgewicht Grijs 46 Super Travelin Wandelschoen Maat Softshell wv6Z1

Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T