Lichtgewicht Grijs Maat Softshell Travelin Ervik Super 46 Wandelschoen
Hit enter to search or ESC to close
Wandelschoen Maat Ervik Lichtgewicht Travelin Softshell 46 Super GrijsSuper Softshell Travelin Ervik Wandelschoen 46 Lichtgewicht Maat Grijs
Super 46 Lichtgewicht Softshell Wandelschoen Travelin Grijs Maat Ervik
Geplaatst op 10 september 2018 Zwarte 45 Maat Heren 1 Falcon Adidas Run 3 A5wOSa

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Sneakers Heren Ml597skg Black Maat Skg Balance 8 5 New 10 wRqfPU5Sneakers Chalapuka Nike Groen Heren Zoom Air 44 Mt tvqdwZxq
Maat 52 Gunda Donkerblauw 6xl Bjørnson Winterjas Dames tIx808

Ervik Lichtgewicht Grijs 46 Super Travelin Wandelschoen Maat Softshell wv6Z1

Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T