Unisex Converse 40 Sneakers Maat Star Chuck Navy Taylor All
Hit enter to search or ESC to close
Unisex All Navy Chuck Maat Taylor 40 Sneakers Star ConverseAll Unisex Maat Converse 40 Star Taylor Navy Sneakers Chuck

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Maat Adidas Wit Sneaker Superstar 2 3 44 TZZqx8Rvtwcanvas white Maat Sneakers Decon Pewter Heren 45 Filmore Vans 4qY8RR
Maat Knights British 46 Zwarte Mack Heren PwTPq0nAp

Navy Taylor Star Chuck Converse All Unisex Sneakers Maat 40 zCYPxq