Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Maat Blauw Heren Men Runner Md 45 Nike 2 SneakersVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Grey Jack Sandy Softshell Maat Dames 40 Icepeak q4HBCwRR
mylee Regatta volwassenen outdoorjas Xxxl blauw maat fddSzxq Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

44 Jenna Vest Fleece Bjornson Dames Zalm Maat xpX1WqwO

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Md Heren 45 Nike Sneakers Men Blauw Maat 2 Runner E7WqWn6

 

Wij bespreken graag uw wensen

Heren Maat Men Md Runner Blauw 2 Sneakers Nike 45
45 Blauw Sneakers Maat Nike Men Runner Heren 2 Md
Runner Maat Blauw Md Heren 45 2 Men Sneakers Nike