Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Ltr Heren 2 Phantom Evasion Gtx Shade Quiet Wandelschoenen Magnet Mid SalomonVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Roze Iii Adidas 38 Vrouwen Maat Sportschoenen Arianna Af5863 Eu 55qI7
Sneakers Street 40 Skechers Maat Eu wht 73531 Wit Side Vrouwen Yaq5ZF Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Vista Kinderen 5 White 35 Puma Maat Jr Sneakers Black zdxnwqpO

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Magnet Evasion Mid 2 Heren Phantom Wandelschoenen Shade Quiet Gtx Salomon Ltr 0qgAwUqd

 

Wij bespreken graag uw wensen

Shade Ltr Mid Heren Salomon 2 Wandelschoenen Quiet Evasion Gtx Magnet Phantom
Vul een geldig e-mailadres inMagnet Mid Heren Wandelschoenen Ltr Shade Quiet Gtx Salomon Phantom Evasion 2

Shade 2 Magnet Gtx Phantom Wandelschoenen Evasion Ltr Mid Quiet Salomon Heren
Heren Magnet 2 Gtx Quiet Mid Ltr Evasion Shade Wandelschoenen Salomon Phantom