Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
3d Salomon Pro Wandelschoenen Xa Black Heren Gtx® MagnetVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Regatta Outdoorbroek Dames Strii Xert Grijs aaqv4
Regatta maat volwassenen outdoorjas wmns Ii groen M Nevado xvXFArqx Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Maat Dames Walking Gelert Fossil Shorts Wandelbroek 40 Hill 6rwYwngx

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Xa Salomon Black Wandelschoenen Magnet Heren Pro Gtx® 3d 6A8AP

 

Wij bespreken graag uw wensen

Xa Pro Black Wandelschoenen Gtx® Magnet Heren 3d Salomon
Vul een geldig e-mailadres inMagnet Gtx® Black Wandelschoenen Heren Pro Salomon 3d Xa

Heren Salomon Xa Wandelschoenen 3d Gtx® Black Magnet Pro
Gtx® Heren Xa Wandelschoenen Pro Salomon Black 3d Magnet