Softshell 46 Travelin Super Wandelschoen Lichtgewicht Maat Ervik Grijs
Hit enter to search or ESC to close
Lichtgewicht Grijs Travelin Softshell Maat Ervik Wandelschoen Super 46Grijs Maat Super Ervik Softshell Travelin Wandelschoen Lichtgewicht 46

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

White Sneakers Ua Reissue true mid 47 Unisex Vans Maat Black Sk8 AUxwIwH8grijs Maat Cat Xcrsn a Columbia Wandelschoenen Xcel Peakfreak Zwart Mannen 42 nvqRwx7
Nike zwart Max Groen Air Sneakers 1 45 Maat wit r1rBaqw

Ervik Lichtgewicht Grijs 46 Super Travelin Wandelschoen Maat Softshell wv6Z1

Dames Vans canvas Burgundy Ward Maat Sneakers 38 ZxWzqOx
    46 Ervik Lichtgewicht Softshell Wandelschoen Travelin Maat Grijs Super
    Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T