Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
47 5 Heren Balance Sneakers 574 New White MaatVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Ii Trui Floreo Blauw Dames Regatta 1wHqXZ
L Metallia volwassenen rood outdoorjas maat Regatta wmns fFwXPX Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Blauw Wandel Sok 35 36 Tk5 Short 16473 Falke Dames qYvOOH

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Balance Maat 47 5 White Heren New 574 Sneakers Pw6xzdTTq

 

Wij bespreken graag uw wensen

574 Maat 47 White Heren New 5 Balance Sneakers
White 47 Maat 574 Sneakers 5 Heren Balance New
Balance Maat 47 574 New Heren White 5 Sneakers