Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Heren Wandelschoenen Xa Salomon Gtx® Black Pro 3d MagnetVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Crocs 203591 459 Clog Schuhe Lined Classic Xrqnwr1xI
Sneakers White white Mid Borough white 5 47 Heren Court Maat Nike SqPUOwgtP Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

1 Zwart Schoenen Sneakers 3 41 Adidas 10k tqXgx4

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Xa Salomon Black Wandelschoenen Magnet Heren Pro Gtx® 3d 6A8AP

 

Wij bespreken graag uw wensen

Wandelschoenen Pro Xa Heren Salomon Gtx® Black 3d Magnet
Salomon Gtx® Wandelschoenen Magnet 3d Pro Xa Black Heren
Salomon Gtx® Magnet Xa 3d Black Pro Heren Wandelschoenen