Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Magnet Xa Gtx® Wandelschoenen 3d Pro Heren Black SalomonVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Ls Dames Mouwen Abisko Beige Vent Blouse Maat L Fjallraven Shirt Lange AxPqwft
Plum Wandelsokken Performance T2 Boot Bridgedale Merino Lightweight Dames fZwZ14 Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Outdoor Zwart "vintage Industries" Security Bdu Broek Broek 7WSf6qY1

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Xa Salomon Black Wandelschoenen Magnet Heren Pro Gtx® 3d 6A8AP

 

Wij bespreken graag uw wensen

Magnet Heren Wandelschoenen Gtx® Pro Black 3d Salomon Xa
Vul een geldig e-mailadres inMagnet Pro Black Salomon Xa Heren Wandelschoenen 3d Gtx®

Black Gtx® Wandelschoenen Heren Pro Xa 3d Magnet Salomon
Salomon Magnet Xa Heren Wandelschoenen Pro Black 3d Gtx®