Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Gold Gazelle Adidas 44 Heren Maat Black Sneakers Core White MetallicVolg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Sneakers Zilveren Groove Skechers Move 'n xART0gq7w
Reebok Techqu Roze Sneakers Royal Sportieve Lage HqW4FvA4UT Dames Sneakers Roze Maat 38 Boost 2 3 Superstar Adidas Ztxwdqgq

10-07-2017

Voor Första in Tiel heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van het pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en magazijnen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. Het is een totaal oppervlakte van 3.050 m2, waarvan 825 m2 als kantoor en werkruimten is ingericht.

De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid. 

Ons bouwbedrjif J.C. van Kessel heeft een ware transformatie gerealiseerd. De aluminiumbouwers van Entropal hebben gezorgd voor de geveldelen en de kozijnen. Solar Comfort heeft de zonnepanelen mogen leveren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen onze bedrijven behorende bij de Groep.

De feestelijke opening in het nieuwe moderne kantoor heeft plaatsgevonden. We bedanken onze opdrachtgever Första voor deze opdracht en we wensen een goede toekomst toe.

Puma Vikky Wreath Ribbon 5 38 S Sneakers laurel Maat Dames Platform Laurel Wreath rrqCUdw

Zie de beelden van het resultaat.

      

Enkele foto's van de 'oude' situatie

 

 

Gold Adidas Black Sneakers 44 Maat Core Gazelle Metallic White Heren A1wY1OqR

 

Wij bespreken graag uw wensen

Metallic Heren Core Maat Adidas 44 Sneakers Gazelle Black Gold White
White Adidas Sneakers Black Maat Gold 44 Heren Core Metallic Gazelle
Black Gold Maat Heren Core Adidas Metallic White Gazelle Sneakers 44